top of page

iPhone 8 Plus Ekran ve Kasa Değişimi

Güncelleme tarihi: 8 Şub 2023


iPhone 8 Plus kırık, çatlak, çizik kasa değişimi ve orijinal ekran onarımını 120 gün garantiyle beraber aynı gün içinde cepservis servisimizde

yapıyoruz.Geçirdiğiniz kaza sonucu iPhone 8 Plus'ınızın hem ekranı hem kasası aynı anda kırılıp zarar görebilir. Bu durumda düşünülen ilk şey "acaba garantiye girer mi?" sorusudur. Apple markasında darbe ve sıvı temas kaynaklı hiç bir arıza garantiye girmez. Dolayısıyla garantiye sokarak ücretsiz onarım talebinde bulunamayız. Ekranı ve kasası zarar gören telefonumuzu hızlı bir tamir süreci sonrası geri almak istiyorsak yapılması gereken bir özel servis bulmaktır. iPhone 8 plus telefonunuzu eğitimli teknisyenlerimiz ekran ve kasa onarımını hızlı ve güvenli bir şekilde onarıp yenisi ile değiştirirler. Bu değişimlerde 120 gün yedek parça ve işçilik garantisi veriyoruz.

CEPSERVİS Merkezi İletişim Bilgileri:

Telefon: (0850) 532 1 708


En Çok Sorulan Sorular

iPhone 8 Plus ekran değişimi fiyatı ne kadar? Güncel fiyat için iPhone 8 Plus ekran değişimi sayfasına bakabilirsiniz. iPhone 8 Plus kasa değişimi fiyatı nedir? iPhone 8 Plus ekran boyutu kaç inç? Garanti süresi ne kadar? gibi sorularınız için bizi whatsapp iletişim kurabilirsiniz.



Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page